Info

LappeeFest 2017 järjestettiin 15.-18.6.2017 aivan Lappeenrannan sydämessä, uudella Marian Aukiolla, Keskuspuistossa ja Amarillo ravintolamaailmassa.

Liput

LappeeFest 2017 ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä, Lappeenrannan ja Imatran Prismoissa sekä Lappeenrannan Amarillossa. Tiketistä ennakkolippuja voi ostaa päivittäin tapahtuman alkuun asti. Toimipaikkojen ennakkomyynti päättyy 14.6.2017.
Tapahtumapäivinä lippuja voi ostaa myös Amarillossa olevasta lipunmyynnistä, mikäli tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Lipunmyynti Amarillossa aukeaa tuntia ennen tapahtuman alkua. Paikan päällä myytävien lippujen hinnat ovat ennakoita 5 € korkeammat.

Rannekkeenvaihto

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan portilla festivaalirannekkeiksi. Rannekkeenvaihto avataan tuntia ennen tapahtuman alkua. Rannekkeella on mahdollista poistua välillä tapahtuma-alueelta.

Ruuhkia välttääksesi suosittelemme rannekkeenvaihtoa etukäteen. Rannekkeenvaihto on auki Amarillon pääbaaritiskillä keskiviikkona 14.6.2017 klo 11-04 ja tapahtumapäivinä klo 11 alkaen.

Rannekkeenvaihdossa ranneke kiinnitetään ranteeseen, joten jokaisen festarivieraan tulee saapua rannekkeenvaihtoon henkilökohtaisesti.

Sunnuntain VekaraFestissä rannekkeet eivät ole käytössä, vaan sisäänpääsy tapahtuu lipuilla.

Muuta

Tapahtuma-alueella käyvät maksuvälineinä käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin käteisen varaamista mukaan tapahtumaan.

Sateenvarjojen ja pullojen tuominen tapahtumaalueelle ei ole sallittua.

 

Lämpimästi tervetuloa LappeeFestiin <3

 

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Etelä-Karjalan Osuuskauppa.

Tuotanto ja promootio

Aleksi Vuorinne

aleksi.vuorinne@sok.fi

Yritysmyynti

Eekoo MaRa myyntipalvelu

+358 10 7621000 (ark. klo 8.30-16)
sales.lappee@sok.fi

Markkinointi

Katri Vesikko

katri.vesikko@sok.fi

Ravintolapäälliköt

Annmari Seppä

annmari.seppa@sok.fi

Lotta Virtanen

lotta.virtanen@sok.fi

Keittiömestari

Mari Lipponen

mari.lipponen@sok.fi

Laskutusosoite

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

PL 530, 00088 S-RYHMÄ, viite: LappeeFest
Sivuston toteuttanut Molentum Oy